DL1 – Eén keer per week

We beginnen met een kort blok. Dit blok bedenk je één keer per week en vul je aan het begin van je week in.
Je begint met ‘week’ in te vullen. Je mag zelf besluiten hoe je deze invult. Sommige mensen vullen hier het weeknummer van het jaar in. Anderen besluiten dat ‘Week 1’ de start is van hun Harada-project. Kies en vul in!

Dan noteer je een ‘spreuk van de week’. Welke spreuk is voor jou nu een belangrijke? Dat kan dezelfde zijn die je op je Lange Termijn Doel Formulier hebt genoteerd, maar dat hoeft niet.
Vervolgens aan welke ‘zelfsturende’ eigenschap je deze week extra aandacht gaat geven. Inspiratie hiervoor kun je halen uit de ’33 vragen’ maar iedere andere mindere eigenschap die je wil aanpakken is natuurlijk ook welkom.

Je kiest iedere week voor een nieuwe spreuk en eigenschap. Ben je nog niet ‘klaar’ met die van de vorige week? Laat die van vorige week dan lekker staan!

Hierboven zie je een ingevuld Dagelijks Logboek van mijzelf. Dit is echt een goede spreuk! Hoe meer je er over denkt, hoe meer waar de spreuk wordt. Ik denk dat de spreuk bij mij totaal vier weken ‘Spreuk van de week’ is geweest.