DL4 – Contact met je coach

Er is één deel van het Dagelijks Logboek dat ik nog niet heb behandeld. Stel: je hebt op een gegeven moment een vraag, bijvoorbeeld over hoe je bepaalde aspecten van de Harada-methode in moet zetten. Je kan die aan je mentor/coach stellen. Om de vraag voor jezelf helder te krijgen is het goed de vraag een keertje uit te schrijven. Daar is het volgende blokje in het Dagelijks Logboek voor:

Formuleer je vraag in ‘vragen aan mentor/coach’, en stuur hem dan via mail of WhatsApp naar je mentor/coach. Waarschijnlijk dus naar mij 😊

In het blok daaronder kun je de reactie op de vraag noteren. Een enkele keer krijg je wellicht ‘zomaar’ een opmerking van je mentor/coach. Noteer die ook vooral in het blok ‘coach/mentor opmerkingen’.

Voor dit onderdeel is de uitleg niet heel complex of lang. Het is wel belangrijk je te beseffen dat je tijdens het doen van je (eerste) Harada-project contact met je mentor/coach kan opnemen op elk moment dat je met een vraag zit. Vaak kun je na je eerste project ook nog terecht. Een enkele keer heb ik -een paar jaar ná mijn eerste Harada-project- nog een vraag voor mijn coach. De connectie tussen hem en mij is gebleven. De vraag is dan ook altijd welkom en wordt van een antwoord voorzien. En tegenwoordig volgt er regelmatig een discussie waar we allebei van leren!

Een ingevuld voorbeeld:

Zoals eerder: Tekst in het rood is ingevuld bij het plannen van je dag. Tekst in het bruin tijdens het reflecteren.