Proefles

Deze proefles geeft je een indruk hoe de rest van de training is opgebouwd.

Alle vormen die in de training zelf gebruikt worden kun je hier even ‘proeven’:
* Tekst lessen
* Video lessen, en
* Lessen met een test/quiz er in.

Ik wens je veel plezier bij het ‘proeven’.

Marten Schröder, trainer en
Gecertificeerd Harada Coach

Blended Training

Zoals je wellicht gelezen hebt is deze e-Learning een zogenaamde ‘Blended Training‘.

Ik neem aan dat je je van alles kunt voorstellen bij ‘Training‘. Voor mij is het een training omdat ‘oefenen’ en ‘doen’ een onderdeel uitmaken van de aanpak. Bij cursussen zitten vaak wel oefeningen en testst, maar ben je toch wat minder met ‘doen’ bezig. In deze training verwacht ik dat je een aantal zaken doet, èn blijft doen. De eerste keer of de eerste paar keer stuur je wat je hebt gemaakt ook naar de coach, zodat deze een idee kan krijgen waar je mee bezig bent, en je eventueel een zetje kan geven.

Maar ‘Blended‘… heb je daar al beeld bij?
Blended’ is een soort mengvorm tussen diverse manieren van onderwijs aanbieden. Voor deze training is het een combinatie van:
* Online lessen met testen
* Opdrachten downloaden, maken en inleveren –> Feedback terugkrijgen
* Eén keer in de twee weken een (online) bijeenkomst met andere mensen die bezig zijn met deze training en de coach. Door de training ‘Blended’  te maken, wordt er goed gebruik gemaakt van de leerstrategieën die je zou kunnen gebruiken. Doordat je op een aantal momenten je eigen tempo kan volgen, en zovaak als voor jou nodig is herhalen komt de theorie goed ‘binnen’. Door de opdrachten ‘beklijft’ het geleerde. En door de bijeenkomsten is er ook de mogelijkheid je vragen direct aan de coach, maar zeker ook aan je medestudenten voor te leggen.